Fingerklipper Duplex

Denne dobbelt klippende fingerklipper Duplex, klipper med begge knive.

Fingerklippere har en dobbelt bevægelse (knivene og tænderne bevæger sig modsat hinanden)

monteret med traditionelle fingre (for at støtte det der skal klippers) og selv justerende kniv holdere, der sikrer konstant pres uden manuel indgreb fra bruger.

Fingerklippere er særligt velegnede til at klippe bio diversitets arealer som feks. blomsterenge. Fingerklippere er den mekaniske klippe metode der klipper mest skånsomt af hensyn til dyrelivet.

Alle fingerklipperne er som standard udstyret med slæbefødder for klippe højde justering. Fingerklipper har stort set ingen vibrationer pga. at begge knive kører imod hinanden. Den kan leveres i 120, 150 og 180 cm

Standard udstyr: slæbefødder for klippe højde justering

Effektiv under alle arbejdsforhold, den tilstopper aldrig og leverer et høj kvalitetsklip også ved højt tempo.

Transmissionen, som bærer og driver finger klippere er "Torx" den er vedligeholdelses fri og med gear i oliebad; den leveres med dobbelt klip for "Duplex"

For at slå blomsterstriber på den mest skånsomme måde, kan man bruge fingerklipper særligt for dyrelivets skyld. Vi har fingerklippere til såvel tohjulede traktorer som almindelige traktorer.

For at blomster-striber kan bestå skal de slås ned og det afklippede skal fjernes, jorden må ikke få alt den næring som afklip giver, samtidig skal der lys og luft til jordbunden for at sikre fornyet fremspiring af de små urter.

Se også vores andre fingerklippere. Vi har et bredt udvalg af maskiner til anlæg og vedligehold af Biodiversitet.

Vi er en handelsvirksomhed, der har specialiseret os i at importere park- og anlægsmaskiner.

Kontaktoplysninger

Sønderup Maskinhandel A/S

Hjedsbækvej 464, 9541 Suldrup

Klik her for rutevejledning

Hovednummer: +45 98653255

E-mail: mail@fbdk.dk