Tohjulet traktor - Ferrari 380 HY StarGate​

Enestående Tohjulet Traktor Med Hydrostatisk Transmission

Opdag den avancerede tohjulede traktor, FERRARI 380 HY StarGate, som repræsenterer den nyeste innovation inden for tohjulede traktorer. Med sin kraftfulde og kontinuerligt variable transmission (CVT) er denne tohjulet traktor fantastisk til de fleste opgaver.

Teknisk Stærk for at klare Krævende Opgaver

FERRARI 380 HY StarGate er designet til at levere kraft med en maksimal effekt på 13 Hk, hvilket sikrer at dine opgaver udføres effektivt. På trods af sin robuste kraft tilbyder den også differentialespærre og uafhængige arbejdsbremser for præcis og nem kontrol.

Tohjulet Traktor Med Overlegen Manøvredygtighed

Når det handler om præcision og kontrol, sætter denne tohjulede traktor nye standarder. Den er designet til at tackle udfordrende terræn og komplekse opgaver med lethed, hvilket gør den til et ideelt valg for alle, der søger en pålidelig tohjulet traktor.

FERRARI 380 HY StarGate Designet til Komfort

Med brugeren i fokus tilbyder denne tohjulede traktor en ergonomisk køreposition med justerbare styrehåndtag, der sikrer komfort selv under lange arbejdsdage. Denne tohjulede traktor er ikke kun kraftfuld og effektiv, men også brugervenlig.

Tohjulet Traktor Med Fantastiske Sikkerhedsfunktioner

Sikkerheden er aldrig et eftertanke med denne tohjulede traktor. Den kommer med FERRARI's eksklusive PowerSafe® hydrauliske kobling, der giver øget sikkerhed og pålidelighed under alle arbejdsforhold.

Tohjulet Traktor Klar til Ethvert Job

Uanset opgaven, så er FERRARI 380 HY StarGate tohjulet traktoren for dig. Med mulighed for at tilføje en bred vifte af redskaber, beviser denne alsidige tohjulede traktor sin værd i enhver situation – fra plovning til græsslåning og snerydning.

Prisliste

PowerSafe®:

Alle tohjulede FERRARI traktorer fra 328 og op har PowerSafe® kobling.

PowerSafe® koblingen er en flerpladet oliebadskobling, der er olietryksstyret.

Dette gør koblingshåndtaget meget blødt, så brugeren får en god komfort ved brug af maskinen.

Den flerpladede oliebadskobling har en meget lang levetid og leveres med en 5 årig garanti på selve koblingen.

  • ​PowerSafe® koblingssystem er udviklet for, at opfylde kravene fra EU standarden EN709/A4, denne trådte i kraft ved årsskiftet 2010/2011.
  • ​PowerSafe® er et patenteret system fra FERRARI der gør, at den tohjulede traktor standser stort set med det samme når dødmandsknappen bliver sluppet.
  • ​PowerSafe® har også den fordel, at motoren ikke længere bliver stoppet når dødmandshåndtaget bliver sluppet, maskinen stopper, men med motoren fortsat kørende. Dette gør, at det er meget nemt at genoptage arbejdet, idet man bare skal trykkes dødmandshåndtaget ned og koble ud, så er man kørende igen.

PowerSafe® gør at disse maskiner er super sikre, samtidig med at de er meget brugervenlige.

Hydrostatisk Transmission i FERRARI 380 HY Stargate®

Hydrostatisk Transmission i FERRARI 380 HY StarGate benytter en avanceret hydrostatisk transmission, der understøtter høj præcision og brugervenlighed med sine funktioner: 

  • Kontinuerlig hastighedsjustering: Muliggør en glidende og jævn kørsel.
  • Hastighedsområder: 0 - 4,8 km/t fremad og 0 - 4,2 km/t baglæns, ideelt for detaljeret arbejde og hurtig positionering.
  • EasyGrip Kontrol: Tillader nem håndtering af hastighedsændringer og retning uden brug af yderligere greb.

Vi er en handelsvirksomhed, der har specialiseret os i at importere park- og anlægsmaskiner.

Kontaktoplysninger

Sønderup Maskinhandel A/S

Hjedsbækvej 464, 9541 Suldrup

Klik her for rutevejledning

Hovednummer: +45 98653255

E-mail: mail@fbdk.dk